jueves, 16 de mayo de 2019

PSICOMOTRICITAT AMB LES FAMÍLIES


La psicomotricitat és una disciplina que, basant-se en una concepció integral del subjecte, s'ocupa de la interacció que s'estableix entre el coneixement, l'emoció, el moviment i de la seva major validesa per al desenvolupament de la persona, de la seva corporeïtat, així com de la seva capacitat per expressar-se i relacionar-se en el món que "l'envolta". El seu camp d'estudi es basa en el cos com a construcció. El psicomotricista és la persona o especialista que s'ocupa, mitjançant els recursos específics derivats de la seva formació, d'abordar la persona des de la mediació corporal i el moviment. La seva intervenció va dirigida tant a persones sanes com als qui pateixen qualsevol tipus de trastorns i així les seves àrees d'intervenció seran tant a nivell educatiu com reeducatiu o terapèutic.

La setmana passada vam poder gaudir d'una sessió de psicomotricitat tots plegats, pares, mares, famílies , mestra i infants. Vam gaudir moltíssim.
Us adjuntem les fotografies a continuació, clicant a la imatge.
Gràcies per assistir a tots i totes i fer possible aquesta tarda tan divertida i emotiva.
Resultado de imagen de psicomotricitat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EXCURSIÓ PLAÇA CATALUNYA

Avui com ja sabeu tot i que el dia no acompanyava gaire, hem anat d’excursió a la Plaça Catalunya a Castellar del Vallés, i ho hem passat g...